М-Бус Бургас е с Wi-Fi в автобусите си

„М-Бус” пусна безжичен интернет в автобусите си

За удобство на своите пътници бургаският  превозвач  „М-Бус” пусна Wi-Fi в автобусите си по най-натоварените линии. Пътуващите  до Варна, Слънчев бряг, Айтос, Плевен, Велико Търново и други градове могат да разнообразят пътуването си, като сърфират в мрежата, качват снимки в социалните мрежи или използват времето си за път, за да свършат малко работа.  Сред нововъденията на превозвача е и единната  резервационна система, която вече работи по линията Бургас – Велико Търново и осигурява онлайн връзка с всички билетни каси и с касовите апарати на кондукторите в автобусите. Системата е част от усилията  да се създаде по-голям комфорт на клиентите и плановете са скоро да обхване и останалите линии.

В разгара на лятото от „М-Бус” напомнят на клиентите си да проверяват летните разписания по линиите.

„Заради туристическия сезон всички линии, свързващи населените места с курортите в областта, както и линията до Варна, вече се обслужват  с летни разписания”, каза управителят на „М-Бус” Румен Христов.  Разписанията  на автобусите можете да видите на уеб сайта  http://mbus-bg.com

За да бъдат по-лесно разпознаваеми от пътниците,  екипажите на автобусите, както и касиерите, вече са облечени с униформено облекло – сини ризи, с надписи „М-Бус”.

Освен  на отпускарите, решили да стигнат до морето, от „М-Бус” помагат и на млади  дарования да отидат на важен фестивал в Чехия. Превозвачът   продължава  да  спонсорира   талантите от Бургас и региона. След като помогна на шампиона на България – хандбален клуб „Фрегата” – Бургас и футболистите от детска школа „Звездичка”, сега „М-Бус”  помага  на деца от Карнобат.

„Верни на дългогодишната си традиция да подкрепяме   талантите, решихме да помогнем на малките танцьори от детски фолклорен състав „Черодейци” – Карнобат, като спонсорираме част от разходите за пътуването им до фестивала в Бърно, Чехия. Стискаме  им палци да спечелят отличия за България”, добави Румен Христов.


Времето
в
Бургас

27 °C

Ясно

вятър 0 км/ч

2021-08-03 23 | 32 °C
2021-08-04 23 | 31 °C
2021-08-05 23 | 32 °C
2021-08-06 22 | 30 °C

Температура на водата

13 °C