"М-Бус" пуска предварителна продажба на билети по линиите до Царево и Китен

"М-Бус" пуска предварителна продажба на билети по линиите до Царево и Китен

Освен в автобусите, билети вече ще се продават и на касите в населените места

От това лято пътниците по направленията Бургас - Приморско - Китен и Бургас - Царево - Ахтопол - Синеморец, обслужвани от "М-Бус", ще могат да закупят билетите си и от касите на превозвача. Досега продажбата ставаше на място, в автобусите.

"С въвеждането на предварителна продажба целим да улесним пътниците. Така те ще имат възможност да планират пътуването си по-рано", казва управителят на "М-Бус" Румен Христов. Поради тази причина транспортната фирма ще разкрие билетни каси на автогарите в част от населените места по двата маршрута, където досега не е имала, и ще използва тези на свои партньори.

Актуалните разписания по направленията от общинската, областната и републиканската транспортни схеми, които „М-Бус” обслужва, могат да бъдат открити на обновения сайт www.mbus-bg.com. Съвсем скоро през негопътниците ще могат да направят и онлайн покупка на билети. Според анкета, проведена на касите на превозвача на Автогара Юг в Бургас, както и в част от съставните селища в областта, голям процент от клиентите биха се възползвали от тази възможност. 80% от анкетираните над 130 пътници посочват, че пътуват с „М-Бус” ежедневно, а близо 90% от тях, че служителите на билетните каси им дават актуална информация за различните видове отстъпки, които са важни за тях. Комплимент за превозвача е, че над 90% от пътниците биха препоръчали „М-Бус” на свои познати.Сред предимствата на превозвача е, че от години предлага безплатен WI-FI в автобусите си както по близките, така и по далечните направления. Така пътуващите могат да сърфират в мрежата, да качват снимки в социалните мрежи или да оползотворят времето си за път, като отметнат малко работа.

 Времето
в
Бургас

13 °C

Ясно

вятър 11 км/ч

2021-10-29 9 | 15 °C
2021-10-30 11 | 15 °C
2021-10-31 12 | 15 °C
2021-11-01 11 | 17 °C

Температура на водата

13 °C