„М-Бус” отведе хандбалисти до златните медали и футболни надежди до новия им стадион

Превозвачът се превърна в най-големия спортен спонсор в Бургас

Превозвачът „М-Бус” изпраща една от най-успешните си години в последното десетилетие. За пореден път фирмата съумя да не увеличава цените на билетите, а за да облекчи и без това натоварения бюджет на своите клиенти, въведе и намаления за организирани пътувания и специализирани превози на работници. От фирмата са радостни, че по-добрите приходи се дължат на верните им клиенти, които избират сигурния транспорт.

Освен към своите пътници, „М-Бус” направи важен жест и към спорта в Бургас. Фирмата пое почти изцяло издръжката на хандбален клуб „Фрегата”, който върна Бургас в „А” група при мъжете и направи златен дубъл. Момчетата на треньора Никола Добрев постигнаха нещо невиждано в последните 18 години - спечелиха последователно Купата на България и шампионската титла на страната. Подкрепата от „М-Бус” дойде в решаващ момент за отбора – точно в началото на новия хандбален созон, когато “Фрегата” имаше нужда от средства, за да участват в състезания. Затова освен транспорта, управителят на „М-Бус” Румен Христов пое почти цялата издръжка на клуба.

„Реакцията на публиката в залата при победите на „Фрегата” ме кара да се чувствам щастлив, че мога да помогна на състезателите и на треньора им Никола Добрев, когото уважавам изключително много. Радвам се, че „Фрегата” продължава да се представя добре и този сезон”, каза Румен Христов. През 2014 година той даде рамо и на възпитаниците на детска футболна школа „Звездичка”. Христов бе сред дарителите, с чиято помощ малките футболни дарования се сдобиха със свой стадион „Звездичка Арена” в двора на СОУ "Константин Преславски" в к-с "Славейков". Освен това по време на състезания „М-Бус” е официалният превозвач на децата, които почти винаги се връщат с купата. ХК „Фрегата” и ДФК „Звездичка” са само част от клубовете, на които транспортната фирма е подала ръка в последните години. В навечерието на Коледа, от „М-Бус” си пожелават спортните отбори да продължат да носят слава на Бургас.

От превозвача не забравят да благодарят и на важните за тях хора.

„Изпращаме година, в която постигнахме добри финансови резултати. За всичко това ни помогнаха нашите клиенти, които ни се доверяват и пътуват с нас. Благодаря и на партньорите ни, както и на служителите в „М-Бус” за добрата работа”, каза Румен Христов.

 

От „М-Бус” поздравяват пътниците за Коледа и Нова година и им напомнят, че празничното разписание на автобусите е качено на сайта на превозвача www.mbus-bg.com


Времето
в
Бургас

8 °C

Частична облачност

вятър 7 км/ч

2021-10-29 9 | 15 °C
2021-10-30 11 | 15 °C
2021-10-31 12 | 15 °C
2021-11-01 11 | 17 °C

Температура на водата

13 °C