„М-БУС” намалява цените на груповите пътувания

Най-голямата частна транспортна фирма в област Бургас „М-Бус” намалява цените на организираните пътувания през зимния сезон. Намалението варира от 5% до 15% от обявените тарифи за превоз на километър и е в зависимост от дължината на маршрута и броя на пътниците в групата.

„Като начало ще извършваме превози на по-ниски цени през зимния сезон. Ако клиентът има желание да работим заедно по-дълго  и планираме серия превози, например през лятото на 2015 година, отстъпката ще важи и тогава”, обясни управителят на „М-Бус” Румен Христов.

Клиенти на превозвача при организираните пътувания са предимно училища в област Бургас, пенсионерски клубове и неправителствени организации, които правят еко турове.

От фирмата обясняват  понижаването на цените на груповите пътувания с тенденцията на лек спад в  цените на горивата в последните два месеца и с желанието да облекчат и без това свития бюджет на повечето хора.

От „М-Бус” напомнят на своите клиенти, че през зимния период  линията Бургас - Русокастро ще продължи да се обслужва, но заради тежките пътни условия няма да стига до крайните си точки Суходол и Орлинци. През зимата линията ще се обслужва в отсечката Бургас – Константиново – Тръстиково – Ливада – Русокастро, а при някои от курсовете и до село Желязово. От  фирмата превозвач очакват Областна администрация – Бургас и Община Средец да предприемат адекватни спрямо ситуацията действия и да  предприемат действия за  подобряване на трасето, което в момента прилича на лунен пейзаж и застрашава живота на пътниците.


Времето
в
Бургас

4 °C

Слаб дъжд

вятър 20 км/ч

2022-01-22 -1 | 3 °C
2022-01-23 -2 | 2 °C
2022-01-24 -3 | 0 °C
2022-01-25 -4 | 2 °C

Температура на водата

13 °C