„М-БУС” отвори билетна каса в Слънчев бряг

Прибавя два луксозни микробуса към автопарка си

Превозвачът “M-БУС” отваря билетна каса в района на автогарата в Слънчев бряг. Тя започва работа на 10 октомври и ще е улеснение за пътуващите, които използват линията целогодишно.

„По този начин продължаваме разширението на мрежата си от билетни каси, чиято цел е по-добро  обслужване на клиентите. През юли наша каса заработи и в квартал „Свети  Георги” в Поморие”, обяснява управителят на „M-БУС” Румен Христов.

От транспортната фирма напомнят на пътуващите, че курсовете по линията Бургас – Слънчев бряг вече се изпълняват по зимно разписание, което може да бъде видяно на сайта на превозвача: mbus-bg.com.

„Продължаваме и с поетапното обновяване на автопарка. Само преди седмица се сдобихме с два луксозни 18-местни микробуса, които са предназначени за организирани пътувания на малки групи. Един от автобусите е специална поръчка за ВИП пътувания и разполага с комфортни седалки, допълнително отопление и озвучаване”, обяснява Румен Христов.

„M-БУС” е най-големият частен превозвач в област Бургас и извършва превоз по редовни линии, специалиран превоз на работници, туристически и нискобюджетни пътувания. Автопаркът на „М-Бус” включва 120 автобуса с от 18 до 55 места. Фирмата е и единствената в областта,  която  разполага със специализиран автобус за междуселищен транспорт на трудноподвижни хора, който е оборудван с подемна платформа за инвалидни колички.


Времето
в
Бургас

12 °C

Ясно

вятър 6 км/ч

2021-10-29 9 | 15 °C
2021-10-30 11 | 15 °C
2021-10-31 12 | 15 °C
2021-11-01 11 | 17 °C

Температура на водата

13 °C