Бургас - Плевен - Бургас


Айтос - Плевен , Бургас - Плевен , Габрово - Плевен , Казанлък - Плевен , Карнобат - Плевен , Ловеч - Плевен , Севлиево - Плевен , Сливен - Плевен , Шипка - Плевен ,

Маршрут

ДатаНаправлениеЧас на тръгванеЧас на пристиганеБилетиСектор
27.06.2017Бургас - Плевен07:00 13:41 2
28.06.2017Бургас - Плевен07:00 13:41 2
29.06.2017Бургас - Плевен07:00 13:41 2

ДатаНаправлениеЧас на тръгванеЧас на пристиганеБилетиСектор
27.06.2017Плевен - Бургас15:00 21:41 2
28.06.2017Плевен - Бургас15:00 21:41 2
29.06.2017Плевен - Бургас15:00 21:41 2